Grunnet økt oppdragsmengde søker vi nå en Analytiker/Student som kan arbeide i snitt ca. 1 dag i uken (en hel dag, eller 2-3 halve dager). Enkelte perioder kan det være noe mer arbeid, andre perioder mindre arbeid. Det er en forutsetning at man kan sitte i våre lokaler på Lysaker.

Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et utviklende og krevende kompetansemiljø. Våre partnere/rådgivere har hatt lederposisjoner i næringslivet og har lang erfaring fra både industri og finans. Synergos er eksklusiv partner i Translink Corporate Finance så du vil arbeide i et svært internasjonalt miljø. Hos oss får du gode muligheter til faglig og personlig utvikling. Det kan etter 1 – 2 år bli aktuelt å bli vurdert for en fast analytiker stilling.

Vi imøtekommer din søknad med CV og karakterutskrifter/vitnemål fra både høyere utdanning og videregående skole . Vi behandler søknader og starter intervjuer medio august 2022.

Link til stillingsannonse: https://gevirgroup.recman.no/job.php?job_id=284966

Hvis du har spørsmål: Ta kontakt med Sander Helseth eller Leif Larsen i Synergos pr. mail: sander.helseth@synergos.no eller leif.larsen@synergos.no .