Credo Partners kjøper Nr1 Fitness og fire andre treningssenterkjeder

Credo Partners investerer sammen med gründerne av Toten Treningssenter, Trento, Trimhuset, Sprek365 og Nr1 Fitness i det som skal bli en ny topp 3-aktør i treningssenterbransjen i Norge. Konsernet driver 64 fullskala- og ekspresssentre på Sunnmøre, Hordaland og Østlandet/Innlandet, med fokus på lokal forankring og gode kundeopplevelser.

Alle gründerne er også involvert som nøkkelpersoner og som aksjonærer i et felleseid holdingselskap. Sammen skal partnerskapet utvikle konsernet til en solid plattform med enda større fokus på kompetanse, trivsel og bærekraft. Gjennom både nyetableringer og gjennom å knytte sammen flere likesinnede gründere og konsepter av høy kvalitet, er ambisjonen å bli en landsdekkende leverandør av gode treningsopplevelser.

«Med etableringen av dette samarbeidet er vi med på å skape en topp 3-aktør innen treningsbransjen i Norge – en bransje som fortsatt domineres av en rekke små kjeder og enkeltsentre. Vi tror at mange av disse mindre aktørene vil bli kunne løfte både kundetilbudet og egen bunnlinje ved å bli en del av et større system, og vi ser frem til å kunne bidra til å realisere disse gevinstene i det nye konsernet. Vår felles ambisjon er å kunne tilby et differensiert og utfyllende tilbud i markedet, samt bidra til fortsatt positiv utvikling for bransjen», sier Victor Evensen i Credo Partners.

Synergos fungerte som finansiell og strategiske rådgiver for Nr 1 Fitness AS