Miss Group kjøper 100% av aksjene i Domene AS

Miss Group har kjøpt 100% av aksjene i det norske selskapet Domene AS. Selskapet driver domeneregistratorvirksomhet, og vil bli en del av Miss Groups portefølje på over 30 virksomheter, og vil komplettere Miss Group sine merkevarer i Norden. Domene har over 10 000 kunder, administrerer over 16 000 domenenavn og spesialiserer seg på domeneregistrering, webhosting og e-posttjenester.

«Vi er glade for å bli en del av en gruppe som deler vår lidenskap for fremragende kundeservice og kontinuerlig forbedring av tjenestene. Vi er trygge på at denne kombinasjonen vil videreforbedre opplevelsen og tilbudet til våre nåværende og fremtidige kunder,» sa Finn Krøvel, grunnlegger og CEO i Domene.

«Vi er svært glade over å kunne annonsere Miss Groups andre oppkjøp for året så kort tid etter vårt første – det spanske webhosting-selskapet Sered, som ble en del av konsernet tidligere i januar. Vi fokuserer på å akselerere vår vellykkede buy-and-build-strategi i 2023, ved å legge til ambisiøse bedrifter som deler konsernets verdier om å levere utmerket service til kunder, samt utvide vårt fotavtrykk på attraktive globale markeder.» Sier Mattias Kaneteg, grunnlegger og CEO for Miss Group.

Anecta (Translink Sverige) og Synergos fungerte som strategisk og finansiell rådgiver for Miss Group.